21.04.2016 | Romania

Inovație pentru succes. SAP HANA powered by HPE


În ziua de astăzi este esențial să răspundem imediat cerințelor critice de business. Până în prezent, a face acest lucru în timp real a fost aproape imposibil și de cele mai multe ori a însemnat sacrificarea de date importante.

În acest context, S&T Romania împreună cu partenerii săi Hewlett Packard Enterprise și SAP Romania, a organizat joi, 21 aprilie la Hotel Marshal din București, un seminar dedicat soluțiilor inovatoare de la SAP și HP Enterprise capabile să administreze eficient volume de date aflate în continuă creștere, să transforme în timp real informația în indicatori de analiză cu rol esențial pentru dezvoltarea business-ului și reducerea costurilor.

Răspunzând cerințelor de performanță și eficiență ale platformei SAP HANA și suitei de aplicații de business S4/HANA, specialiștii de la Hewlett Packard Enterprise au dezvoltat tehnologii complexe care pot asigura funcționarea optimă a soluțiilor liderului de piaţă pe segmentul soluţiilor software pentru afaceri – SAP.

Prin statutul de Partener SAP si HP Enterprise, precum şi prin calitatea sa de integrator cu o experiență de peste 20 de ani pe piața din Romania, S&T vine în întampinarea nevoilor clienților săi cu cele mai otime soluții IT și cu o echipă de oameni certificați, cu cele mai bune practici acumulate pe parcursul a numeroase proiecte implementate.

În cadrul evenimentului, participanții – reprezentanți ai mediului privat din domenii precum retail, producție, telecomunicații dar și din sectorul energiei electrice, au aflat și despre modele de business care au adoptat deja noile tehnologii și despre beneficiile obținute.

Mircea Neagu - Director General, S&T Romania Mircea Neagu - Director General, S&T Romania

Luminița Scarlat - Customer Solution Manager, SAP Romania & Bulgaria Luminița Scarlat - Customer Solution Manager, SAP Romania & Bulgaria

Dragos Carare – Senior Solution Architect, Hewlett Packard Enterprise Dragos Carare – Senior Solution Architect, Hewlett Packard Enterprise

Adina Sprînceana - Business Solutions Director, S&T Romania Adina Sprînceana - Business Solutions Director, S&T Romania