13.10.2016 | Romania

S&T Romania la SAP Forum 2016

Bucuresti, 13 octombrie 2016

Joi, 13 octombrie, s-a desfasurat cea de-a 11-a editie a SAP Forum, eveniment dedicat transformarii digitale, cu raspunsuri pentru provocarile fiecarui departament din companie (IT, HR, achizitii, R&D etc), atat din mediu public cat si privat.

S-a demonstrat ca, companiile care beneficiaza de oportunitatile oferite de economia digitala au o probabilitate cu 38% mai mare de a inregistra cresteri de profit si venituri (76% versus 55%), au angajati mai satisfacuti (87% versus 63%), si se bucura de un grad de fidelizare mai mare a angajatilor (75% versus 54%).

Paricipantii la aceasta editie au avut ocazia sa afle despre cele mai noi informatii privind transformarea digitala, experiente relevante ale altor companii, dar sa si interactioneze cu o retea unica de experti care au in comun inovatia pentru mediul de business.
S&T Romania, SAP Gold Partner, a fost prezenta ca de fiecare data la Forum cu un stand unde echipa de profesionisti ai S&T au fost la dispozitia clientilor cu informatii despre noile tendinte, proiecte implementare, compententele si solutiile oferite de S&T.

Am avut marea bucurie sa fim vizitati si de clienti cu traditie care nu au avut decat cuvinte de lauda in urma experientei de colaborarea cu compania noastra.
Alti parteneri ai evenitmentului au fost: NTT DATA Romania, iQuest, Lasting, Lenovo, Orange Romania, Atos, Fujitsu, Evozon Systems, CSB, Hitachi Data Systems, Hewlett Packard Enterprise, IBM Romania, Telekom, Union Consulting Romania, Amazon Web Services.