13.03.2017 | Romania

S&T Romania primeste distinctia ”Cloud & Data Center Solution of the Year”


In cadrul galei “DellEMC Partners Awards” de joi 9 martie 2017, S&T Romania a fost desemnata castigatoarea categoriei ”Cloud & Data Center Solution of the Year”.

Evenimentul, desfasurat sub sloganul „Shaping the future now” a avut loc la Palatul Bragadiru si a reunit peste 150 de persoane - reprezentanti locali si internationali ai DellEMC, distribuitori si parteneri din Romania.  

Premiul acordat ne onoreaza si il consideram o recunoastere a eforturilor sustinute ale echipei S&T de a oferi servicii la cele mai ridicate standarde.El vine la scurt timp de la primirea unei alte distinctii de la unul dintre liderii globali in distributia de tehnologie - Avnet Technology Solutions, aceea de “Best Partner for VCE Convergent Solutions”.

Consideram ca este datoria noastra si vom continua sa tinem pasul cu transformarile tehnologiei IT, sa raspundem solicitarilor tot mai complexe si sa venim in ajutor clientilor nostri cu resurse competente, inalt specializate si cu produse de calitate de la cei mai buni furnizori globali.

Despre S&T
S&T Romania este unul dintre principalii furnizori de solutii si servicii IT de pe piata locala.
In cei peste 20 ani de activitate locala, S&T s-a implicat constant in dezvoltarea infrastructurii informationale din Romania. Compania ofera solutii informatice adaptate necesitatilor clientilor, bazate pe un portofoliu bogat de aplicatii software, infrastructura hardware si de comunicatii, precum si o gama completa de servicii de consultanta, proiectare, implementare de solutii IT complexe, management de proiect, servicii de suport tehnic dar si solutii de smart metering si smart energy.

Compania se adreseaza in special clientilor din firmele medii si mari din domeniile productiei industriale, telecomunicatiilor, administratie publica si comert, precum si furnizorilor de servicii financiare si companiilor de utilitati.