Business Intelligence

Business Intelligence

S&T vă ajută să luați decizii mai bune într-un timp redus și vă facilitează măsurarea și optimizarea performanței companiei dumneavoastră prin utilizarea de instrumente din portofoliul de solutii Business Analytics.
Soluțiile de tip Business Intelligence oferă o vedere centralizată și corelată a tuturor datelor înregistrate în organizația dumneavoastră. Astfel, atât deciziile strategice cat și cele operaționale pot fi luate cu maximă încredere.
Modul de prezentare și nivelul informațiilor prezentate în cadrul unei soluții de BI poate răspunde nevoilor specifice de raportare ale fiecărui departament din organizație, complementată cu setări de securitate corespunzătoare fiecărui rol.
Corelarea tuturor surselor de date din organizație și modelarea lor conform domeniului specific organizației dumneavoastră permite celor implicați în activitățile de monitorizare și raportare să își construiască rapid și facil propriile vizualizări, fără intervenția departamentului IT.
Implementate în paralel sau separat față de soluțiile de raportare, fluxurile de planificare, bugetare și forecast completează și potențează fundamentarea deciziilor luate în organizație. Aceste soluții se orientează către colectarea facilă a datelor din toate locațiile și de la toate nivelele de decizie, introducerea lor pe fluxuri de aprobare, vizualizarea impactului la nivel consolidat și posibilitatea de a se integra cu soluțiile de raportare.
Serviciile de Business Analytics sunt furnizate pe platforme software de la lideri mondiali din domeniu precum IBM, Oracle, Microstrategy și SAP.