| Austria

Central Europe On-Demand şi S&T anunţă semnarea unui parteneriat strategic

Subiectul parteneriatului îl constituie livrarea în comun de servicii de tip cloud

Potrivit condiţiilor stabilite în contract, CE On-Demand va furniza către S&T servicii de mesagerie, colaborare şi comunicaţii unificate bazate pe tehnologia Microsoft, împreună cu soluţii automatizate de backup şi recuperare a informaţiilor din cloud. S&T va oferi acest portofoliu complet de servicii cloud clienţilor săi mari de la nivel de grup.

„Parteneriatul cu S&T are o valoare excepţională pentru compania noastră,având în vedere că serviciile noastre sunt destinate companiilor mari din regiunea Europei Centrale şi de Est, cu accent pe pieţele din Austria, Slovenia, Slovacia, România, Polonia, Republica Cehă şi Croaţia. Aceasta este o piaţă imensă, dar, cu eforturi comune, cred că vom fi în măsură să furnizăm corporaţiilor din toate domeniile, soluţii de afaceri de tip enterprise, fiabile şi sigure, livrate prin intermediul tehnologiei cloud”, a declarat Rainer Weinzettl, General Manager Austria, CE On-Demand.

Serviciile de tip cloud sunt utilizate cu succes în întreaga lume de mai mult de un milion de clienţi ai companiei CE On-Demand.

„În viitor, printr-o simplă conexiune la internet clienţii noştri vor avea acces la conturile de e-mail, servicii de mesagerie sau de comunicaţii. Ei vor primi toate soluţiile solicitate direct din nor, care este găzduit de către S&T. Prin parteneriatul cu CE On-Demand, S&T se poziţionează ca un furnizor de servicii cloud inovatoare şi de încredere şi oferă aceste servicii la un nivel ridicat, indisponibil până în prezent în majoritatea ţărilor în care activează grupul nostru. Din punct de vedere al inovaţiei tehnologice, această colaborare reprezintă un important punct de referinţă pentru compania noastră, iar clienţii noştri, cu siguranţă, vor beneficia din plin de beneficiile oferite de această cooperare cu caracter unic”, a comentat Peter Sturz, membru al consiliului de administraţie al S&T.

Grupul S&T activează în 19 ţări, în timp ce CE On-Demand are prezenţă în 10 ţări din regiunea Europei Centrale şi de Est.