Profilul companiei

Obiectivul nostru este să ajutăm clienții să-și îmbunătățească performanțele afacerii prin implementarea și utilizarea eficientă a celor mai avansate soluții din domeniul IT.

S&T România vă poate ajuta să vă transformați afacerea făcând-o mai eficientă și mai productivă, oferindu-vă consultanță în retehnologizarea informatică a organizației, soluțiile IT de care aveți nevoie și serviciile aferente care vă vor asigura succesul în noua economie.
S&T Romania a fost înfiinţată în 1994 ca filială a S&T System Integration & Technology Distribution AG - Austria. Compania s-a dezvoltat continuu de la stadiul iniţial de distribuitor IT, făcând progrese rapide către atingerea obiectivului corporaţiei de a-şi extinde poziţia de lider în furnizarea de consultanţă, soluţii şi servicii IT în Europa Centrală şi de Est şi în regiunea ţărilor vorbitoare de limbă germană.

S&T România este un integrator de sistem major pe o piaţă cu un înalt nivel de competitivitate. Compania oferă o gamă variată de servicii de consultanţă IT, dezvoltă şi implementează soluţii personalizate şi le asigură clienţilor asistenţă non-stop.

S&T dispune de un portofoliu vast de servicii IT cu valoare adăugată care include: consultanţă, training pentru clienţi, instalare şi întreţinere, servicii de garanţie şi post-garanţie, management de proiect, cursuri şi suport profesional în domenii conexe, precum networkingul şi sistemele de operare.

De asemenea, S&T România este un centru de near shoring ce răspunde solicitărilor primite din pieţele IT din Europa. Compania oferă servicii de dezvoltare software, project management şi servicii de consultanţă asociate.

Soluţiile IT alese şi implementate cu grijă răspund schimbărilor dinamice ale mediului de afaceri. S&T România şi-a dovedit competenţa în furnizarea unor astfel de soluţii IT şi poate fi partenerul potrivit care vă poate ajuta să fiţi rapid prezent pe piaţă astfel încât să obţineti rezultate superioare.

Avantajul competiţional al S&T România se datorează:
  • personalului bun cunoscător al produselor de la mai mulţi furnizori şi combinaţiei eficiente de competenţe
  • portofoliului vast de produse de marcă, unele dintre ele distribuite în exclusivitate de S&T
  • capabilităţilor sale financiare bune
  • experienţei în gestionarea proiectelor mari
  • capacităţii dovedite de a minimaliza riscurile tehnice, operaţionale şi financiare în proiecte complexe
  • prezenţei locale puternice, care permite companiei să analizeze informaţiile de piaţă internă şi să abordeze în mod flexibil cerinţele clienţilor.