Datacenter

Servere și Medii de stocareS&T Romania oferă un vast portofoliu de produse de tip server și echipamente de stocare, precum și servicii aferente acestora. Aceste echipamente și programe pentru utilizare specializată sunt furnizate de la mai mulți producători cunoscuți, precum HP, Cisco, EMC, Oracle, Fujitsu etc.
Gama de produse de acest fel cuprinde microservere, blade-uri, soluții de tip cluster. Portofoliul cuprinde echipamente cu procesoare de tip x86, precum și produse dotate cu procesoare de tip RISC sau cu procesoare Power. Gama de servere din portofoliul S&T include și soluții care permit implementarea și administrarea unor medii de virtualizare corespunzătoare sau care sunt utilizate în monitorizarea echipamentelor.

S&T oferă o gamă variată de soluții SAN și NAS de înaltă performanță și scalabile în aria mediilor de stocare externă. Acestea asigură o gamă amplă de cerințe.

Compania furnizează și un spectru la fel de larg de produse pentru securitatea si protectia datelor. Acestea includ soluții inteligente de back-up – precum librăriile de benzi și echipamente speciale de back-up – care facilitează implementarea de strategii eficiente de securitate și îndeplinirea cerințelor de arhivare.