29.04.2008 | Romania

IMM-urile pot beneficia de o finanţare nerambursabilă de până la 55% din valoarea implementărilor SAP

S&T România asigură suport în vederea obţinerii finanţării pentru proiecte SAP cu valoare totală de până la 300.000 Euro

Bucureşti, 26 martie 2008 – S&T România, SAP Gold Partner şi lider local în furnizarea de licenţe SAP şi servicii asociate, oferă companiilor mici şi mijlocii soluţii ERP adaptate cerinţelor de afaceri şi un acces rapid la linii de finanţare nerambursabile pentru implementarea acestora. Astfel, cu sprijinul unor companii specializate, până la 55% din valoarea totală a proiectelor ce nu depăşesc 300.000 de Euro poate fi susţinută din surse externe.

S&T România oferă clienţilor săi soluţii ERP complete pe baza tehnologiilor SAP, incluzând licenţele şi serviciile asociate, infrastructura hardware necesară, precum şi acces la surse de finanţare pentru desfăşurarea proiectelor. Prin statutul de SAP Gold Partner, precum şi prin calitatea sa de integrator de sisteme independent de platformă, S&T România oferă clienţilor săi soluţii IT de calitate, cu investiţii reduse, prin acordarea de discount-uri maxime pentru licenţele SAP şi servicii de găzduire a aplicaţiilor software.

Pentru a putea evalua soluţiile SAP înainte de a lua decizia de achiziţie, reprezentanţii companiilor pot participa, gratuit şi la cerere, la workshop-uri organizate în cadrul S&T HP Customer Competence Center din Bucureşti şi pot testa “hands-on” aceste soluţii preconfigurate pentru IMM-uri. Aceste workshop-uri se pot organiza şi la sediul companiilor interesate de aceste soluţii.

S&T România deţine o listă extinsă de referinţe cu implementări de succes a soluţiilor SAP, listă ce include de la companii mari, cum ar fi Carpacement, Holcim sau Mittal Steel Galaţi şi până la companii din categoria IMM, precum GSP, Germanos, Schneider Electric sau Despec.

Cel mai recent studiu dat publicităţii de Pierre Audoin Consultants, „ERP Romania 2007”, stabileşte ierarhiile companiilor care distribuie aplicaţii ERP şi a celor care furnizează servicii asociate acestor tipuri de soluţii, ierarhii stabilite în baza rezultatelor obţinute în anul 2006. Conform acestui studiu, S&T România ocupă primul loc în topul integratorilor de sisteme ERP şi respectiv cel al furnizorilor de servicii ERP. În ierarhiile stabilite în funcţie de sectoarele de activitate adresate, S&T România ocupă, de asemenea, primul loc în clasamentul furnizorilor de servicii pentru companiile din sectorul producţiei industriale şi locul 3, cu cea mai semnificativă creştere, în cel pentru sectorul de retail.