18.06.2008 | Romania

Ilan Twaina este noul Director de Vânzări al S&T România

S&T România are un nou Director de Vânzări în persoana lui Ilan Twaina, recent numit în această poziţie. Ceea ce l-a recomandat pentru această funcţie sunt experienţa sa în vânzări, acumulată în poziţii similare din companii internaţionale, precum şi buna cunoaştere a pieţelor IT din diverse ţări europene.

„Propunerea primită din partea S&T România de a mă alătura echipei sale a venit într-un moment bun. Cunoşteam deja echipa şi evoluţia constantă a Grupului. Principalul meu obiectiv este dezvoltarea echipei de vânzări din România şi creşterea competitivităţii acesteia, precum şi adaptarea continuă a ofertei S&T la necesităţile specifice pieţelor verticale. Am convingerea că misiunea S&T este de a facilita clienţilor noştri atingerea obiectivelor lor de afaceri şi chiar depăşirea acestora prin utilizarea de soluţii şi servicii IT inovative. Noi livrăm proiecte complexe, de anvergură regională, proiectăm şi implementăm soluţii ce încorporează o varietate de tehnologii provenite de la cei mai importanţi producători. Înţelegem necesităţile companiilor locale şi acţionăm într-o manieră flexibilă şi rapidă, ceea ce ne recomandă ca parteneri preferaţi pentru clienţii noştri,” afirmă Ilan Twaina.

Twaina deţine un MBA, a lucrat pentru companii internaţionale precum Motorola, Mercury sau HP, unde a avut atribuţiuni în crearea şi dezvoltarea de birouri şi canale regionale de vânzări şi a contribuit la remodelarea operaţiunilor de vânzări în filialele europene ale acestor companii.