Evenimente importante


De la crearea sa, S&T Romania a crescut atât organic cât și prin achiziții.
2014

S&T ROMANIA PREIA ACTIVITATEA IT A QUALITY BUSINESS SOLUTIONS

Quality Business Solutions este o companie romaneasca furnizoare de soluții inteligente de management al centrelor de date și servicii de implementare si mentenanta a infrastructurii.

2011

S&T DEVINE MEMBRĂ A GRUPULUI QUANMAX

S&T devine membră a grupului Quanmax, care în 2012 preia numele de S&T A.G.

2007

S&T ACHIZIŢIONEAZĂ IMG GROUP

Information Management Group (IMG) este o companie internaţională de consultanţă specializată în generarea şi implementarea de modele de afaceri inovative în procese şi sisteme. Datorită echipei sale de 1.200 consultanţi SAP/ERP, S&T Group se situează printre cele mai importante firme de consultanţă SAP din Europa.

2003

S&T ACHIZITIONEAZA FILIALELE FUJITSU SERVICES DIN SAPTE TARI, INCLUSIV ROMANIA

Aceasta achizitie, cea mai importanta realizata de S&T in intreaga sa existenta, a consolidat substantial prezenta pe piata a companiei in Europa Centrala si de Est si a deschis noi piete pentru grupul S&T. Dupa achizitia reprezentantei locale a companiei Fujitsu Services, S&T Romania a devenit unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata IT locala datorita puternicelor sale capacitati de integrare a sistemelor.

2002

FUZIUNEA S&T ROMANIA CU PLAUT CONSULTING

Aceasta alianta a permis S&T si Plaut sa ofere servicii de consultanta clientilor ambelor companii datorita accesului la un numar sporit de resurse si expertizei IT care acopera o gama mai vasta de domenii.

2001

ACHIZITIA FIRMEI ROMANESTI NETWAY COMPUTER SYSTEMS

Aceasta achizitie a consolidat strategia S&T privind activitatea sa de baza – solutiile IT – si a accelerat focalizarea companiei pe oferte de solutii IT complet integrate.

2000

S&T ROMANIA DEVINE CENTRUL COORDONATOR AL S&T PENTRU REGIUNEA SUD

Ca urmare a rezultatelor deosebite obtinute de de-a lungul anilor, S&T Romania a devenit centrul coordonator al S&T pentru regiunea Sud. Toate celelalte filiale ale S&T din aceasta zona beneficiaza de consultanta si asistenta din partea echipei din Romania.

1994

S&T AG deschide o filiala, ce ii apartine integral, pe piata din Romania