Soluții pentru dispozitive mobile

Tehnologia mobilă utilizată în mod optim

- Conectarea dispozitivelor mobile la sistemele IT existente
- Soluții standardizate pentru Managementul forței de muncă și Facilitate
- Dezvoltarea unui Software specific pentru Proiect pentru a ilustra procesele mobile
- Platforma standardizată pentru Aplicația Mobilă a Companiei
Marca S&T - AMIT oferă soluţii inovatoare de integrare a locurilor de muncă mobile în sistemele IT corporatiste. Rezultatul: creșteri ale eficienței operaționale și optimizarea costurilor - și reprezentarea mobilă a proceselor de afaceri. AMIT a dezvoltat, de asemenea, "Mobile Enterprise Application Platform" (MEAP). Această platformă standardizată și adaptabilă la specificaţiile unui proiect permite clienților să integreze în procesele mobile o gamă largă de astfel de sisteme backend precum ERP, CRM și SCM - plus o varietate de baze de date. Această integrare face ca viitoarele operațiuni ale clientului să fie sigure prin furnizarea de membri ai personalului cu acces mobil la astfel de procese.

Compania a implementat un număr foarte mare de proiecte în domeniile gestionării forței de muncă mobile și de asigurare a calității. Acest lucru îi permite să beneficieze de un stoc unic de know-how. Acest aspect este aplicat în astfel de moduri clasice cum ar fi crearea de soluții mobile și produse fără hârtie utilizate de organizațiile de client-service ale clienţilor, de liste de verificare fără hârtie în desfășurarea auditurilor, precum și a sistemelor de gestionare a procesului complet electronic desfășurat în unitatea de management.

Software-ul este capabil de a fi perfect integrat în soluţii de gestionare a dispozitivelor mobile existente.
Alta solutie oferita de S&T este SAP Mobile Platform si aplicatii dezvoltate pe aceasta platforma. Acestea completeaza pachetul de solutii oferite beneficiarilor, functioneaza pe orice dispozitiv de tip Smart si reprezinta un serviciu cu valoare adaugata pentru providerii din zona de telcomunicatii.