07.12.2009 | Romania

S&T România – locul 1 în Topul Naţional al Firmelor

În cadrul unui eveniment anual aflat la cea de-a XVI-a ediţie, Camera de Comerţ şi Industrie a României a premiat cele mai bune companii din ţară pe diverse categorii de activitate. La ediţia 2009 a acestui top, S&T România s-a aflat alături de cele mai merituoase 227 companii. Ocupând primul loc la categoria “Cercetare, dezvoltare şi high-tech – Tehnologia informaţiei” la clasa întreprinderilor mijlocii, S&T a primit în premieră această distincţie.

Conform estimărilor făcute de autorii topului, companiile clasate pe locurile 1-10 în acest top reprezintă doar 0,3% din numărul total al societăţilor din România, însă generează aproximativ 30% din cifra de afaceri a firmelor din România.

“Topul Naţional are o dublă conotaţie: pragmatic, este un instrument de clasificare al firmelor şi, în acelaşi timp, ca filosofie a discursului, este o instituţie. Prin cunoaşterea publică a celor din frunte, recompensăm sacrificiul acestora şi mângâiem totodată orgoliul social al oricărui învingător,” a declarat Mihail M. Vlasov, Preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a României, cu ocazia evenimentului de acordare a distincţiilor.

“Acest premiu ne onorează, mai ales că vine într-un moment special pentru noi – S&T România a aniversat, în 2009, 15 ani de la înfiinţarea sa. Premiul, alături de celelalte distincţii primite şi poziţionarea în topurile companiilor de cercetare de piaţă, consolidează statutul nostru de consultant de încredere şi furnizor de soluţii şi servicii IT pentru companiile din România,” spune Bogdan Cocora, Country Manager – S&T România.