12.02.2011 | Serbia

S&T Serbia câştigă European IT Excellence Award 2011

S&T a fost desemnat câştigător la categoria "Vertical Market Solution Provider".

S&T Serbia s-a calificat în acest an în finala competiţiei europene mulţumită implementării cu succes a proiectului ale căror cerinţe au reprezentat o provocare pentru întreaga comunitate naţională IT din Serbia: portalul de guvernare electronică.

Acest portal reprezintă un punct unic de acces pentru furnizarea de servicii publice electronice pentru cetăţeni, întreprinderi şi oficialităţi. Proiectul a fost finalizat în timp record, datorită implicării întregii echipe de dezvoltare de software, precum şi sprijinului total primit din partea salariaţilor din Ministerul sârb al Telecomunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale şi ai celor din cadrul Agenţiei Naţionale de Informaţii şi Internet.

European IT Excellence Award este considerat a fi cel mai prestigios eveniment de premiere a jucătorilor de pe scena IT europeană. Acest premiu recunoaşte cele mai bune practici din întreaga Europă în implementarea de soluţii IT. Reunind finalişti din 23 de ţări, numărul şi calitatea nominalizărilor din acest an au fost extrem de ridicate. Premiile au fost înmânate câştigătorilor în cadrul unei ceremonii desfăşurate la Londra pe 10 februarie. Mai multe informaţii despre lista finaliştilor şi a câştigătorilor sunt disponibile la
www.iteawards.com