| Austria

S&T a primit recunoaşterea performanţelor sale la summitul anual al partenerilor EMC

Distincţia “Top Signature Solution Center Partner 2010” pentru Europa Centrală acordată S&T în cadrul EMC Velocity Partner Council 2011 de la Barcelona

Selectat pentru performanţele deosebite înregistrate pe parcursul anului 2010, S&T a primit pentru prima dată din partea EMC distincţia “Top Signature Solution Center Partner” pentru Europa Centrală cu ocazia ceremoniei anuale EMEA Partner Awards ce a avut loc la Barcelona în cadrul EMC® Velocity™ Partner Council 2011.
Prezent la eveniment, Nicolas Leblanc, EMEA Vice President Channels and Mid-market la EMC, a declarat: "Aceste premii recompensează performanţele partenerilor noştri Velocity din zona EMEA. Aceştia sunt parteneri de canal deosebiţi, care pot acţiona ca o extensie a EMC şi care pot ajuta clienţii să parcurgă în mod accelerat drumul lor către adopţia soluţiilor de tip cloud. Privim cu atenţie şi apreciem cu adevărat valoarea fiecărei relaţii pe care am stabilit-o cu fiecare partener şi recunoaştem contribuţia acestora la succesul afacerilor EMC”. Leblanc a continuat: “Prin creşterea focalizării noastre asupra canalelor de parteneri şi a angajamentelor comune, EMC este pe deplin angajată în sprijinirea partenerilor în eforturile lor de a se diferenţia între ei, de a-şi creşte veniturile şi de a-şi spori profitabilitatea prin abordarea comună a oportunităţilor din zona soluţiilor de tip cloud."

“Colaborarea noastră pe termen lung cu clienţii mari din Europa Centrală şi de Est alături de know-how-ul tehnic extins, demonstrat prin nivelul ridicat de certificări EMC, ne permite să implementăm cele mai avansate soluţii EMC concomitent cu satisfacerea cerinţelor clienţilor noştri”, a declarat Peter Sturz, membru al Consiliului de Administraţie de la S&T.

S&T colaborează cu EMC de peste 10 ani în 19 ţări. În 2007, în Slovenia, S&T şi EMC au deschis în comun primul EMC Velocity Signature Solution Center din regiunea EMEA. Scopul acestui centr este de a demonstra şi dovedi beneficiile şi valoarea combinată a produselor EMC şi soluţiilor propuse de S&T.

EMC este o marcă înregistrată şi Velocity este o marcă a EMC Corporation. Toate celelalte mărci comerciale utilizate sunt proprietatea deţinătorilor lor.