Soluții de securitate


Nevoia de securitate nu poate fi soluționată cu o baghetă magică. Implementarea necesită multă atenție, iar adaptarea continuă implică mult efort. Începem de la bază și ne deplasăm spre vârf. În primul rând, soluțiile generice de securitate, precum instrumentele de firewall/IPS/Antivirus, oferă un nivel de bază de securitate și un suport minim al activității. În timp, acestea trebuie completate cu soluții mai complexe sau mai punctuale, care se dezvoltă laolaltă cu afacerea dvs.
Oferim probabil cea mai largă gamă de soluții de securitate disponibile pe piață. Pe piețele-nișă care oferă soluții de securitate, unde soluțiile punctuale pot acoperi riscuri foarte mari, precum anti-fraudă, conformitatea, S&T a fost prima companie care a promovat și a implementat aceste soluții. De asemenea, vă înțelegem afacerile și preocupările. Scopul nostru este de a asigura securitate reală, adaptată la dimensiunile organizației și la importanța fiecărui domeniu de servicii sau afaceri. Astfel vă putem asigura viitorul și totodată și pe al nostru, odată cu cel al clienților noștri.

Capacitatea de a înțelege ce se poate face pentru a vă proteja afacerea vă este la îndemână cu un simplu apel. Înțelegerea etapelor care trebuie parcurse este un aspect în care vă putem fi de ajutor. Oferim clienților noștri o interfață directă cu echipele noastre de suport tehnic și de implementare, cărora le puteți adresa nelămuririle direct, dacă doriți, acoperind, printre altele, și următoarele soluții:
    • Enterprise Network Firewall: Checkpoint, Palo Alto, Cisco
    • Secure E-mail Gateways: Cisco, Websense
    • Secure Web Gateways: Websense, Blue Coat, Cisco
    • SIEM: HP ArcSight, IBM QRadar, McAfee, NetIQ
    • Data Loss Prevention: WebSense, McAfee, Symantec