Produse ale grupului S&T

PC Integrat/Industrial, Maxdata, Underground_8, Infotainment

MAXDATA

Marca MAXDATA de la S&T oferă un portofoliu de produse flexibile la prețuri atractive pentru computere personale, disponibile în configurații fabricate la comandă.

S&T Embedded

Sistemele S&T Embedded sunt specializate în asigurarea unei abordări specializate și unor soluții de tip tactil și panel PC. Echipamentele sunt fabricate în Germania și îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate. Sunt concepute pentru funcționarea fără defecțiuni pe termen lung în condițiile prezente în domeniile transporturilor, maritime, medicale, energetice și de siguranță. Aplicațiile multimedia ale companiei sunt utilizate în muzee și spații publice.
Produsele S&T Embedded sunt folosite de corporațiile feroviare, operatorii de centrale energetice și alte companii deținute de stat – și de numeroase companii de tip blue chip germane (dintre care o serie sunt cotate la indicele bursier DAX). De asemenea, compania prestează în mod eficient servicii conexe cu orientare spre client, precum elaborarea conceptuală, implementarea și facilitarea tehnică. Acestea includ instalarea și punerea în funcțiune. Ambele tipuri de servicii sunt oferite la un nivel superior.
O abordare modulară a carcaselor este baza pentru adaptarea capacităților și utilărilor echipamentelor pentru a îndeplini cerințele clienților. Modulele PC integrate sunt ușor scalabile. Aceasta permite configurarea acestora în spații de lucru pentru a răspunde oricărei cerințe. Un sistem de răcire bine conceput a extins intervalul de temperaturi în care pot fi operate echipamentele. Opțional, modulele pot fi furnizate în variante securizate și/sau care le conferă capacități de răcire autonome. Astfel, modulele devin adecvate utilizării în spații publice.
Portofoliul produselor integrate include soluții PC cu monitor mare. Ele sunt utilizate ca display-uri care permit informarea angajaților din unitățile operaționale, dar și ca panouri de planificare inteligente.