02.10.2014 | Romania

S&T România, după 20 de ani

București, octombrie 2014

S&T Group continua consolidarea activitatii in tarile membre prin fuziuni si achizitii. Romania este locul in care are loc o tranzactie insemnata pentru piata integratorilor IT chiar in contextul unei
aniversari importante.

S&T Romania, subsidiara locala a furnizorului austriac de solutii IT, a depus la Consiliul Concurentei o notificare prin care solicita avizul Consiliului Concurentei in legatura cu preluarea activitatii referitoare la solutiile si aplicatiile software IT ale companiei romanesti Quality Business Solutions SRL (QBS) printr-un contract de transfer de active. Acest acord are loc intr-un moment important in peisajul integratorilor IT&C, aniversarea a doua decenii de activitate pentru S&T Romania.

Dupa ce Consiliul Concurentei isi va exprima acordul in legatura cu acest contract, QBS va transfera catre S&T Romania solutiile si aplicatiile software IT si va deveni asociat minoritar in cadrul S&T Romania. Ca urmare a acestui parteneriat, Dl. Octav Nicolau se va alatura managementului S&T Romania in calitate de Presedinte Executiv al Consiliului de Administratie, in timp ce Dl. Mircea Neagu, Managing Director in prezent, va pastra aceasta pozitie.

“Sinergiile cu QBS vor conduce la majorarea cotei de piata, precum si la cresterea calitatii serviciilor oferite clientilor”, afirma reprezentantii S&T Romania, companie care a aniversat la data de 17 septembrie 2014 doua decenii de prezenta in industria IT&C locala.

Compania S&T Romania si-a inceput activitatea ca unic distribuitor al produselor HP in 1994. Dupa doua decenii, S&T Romania se pozitioneaza acum printre cei mai puternici integratori de solutii IT&C care si-au adus aportul la dezvoltarea industriei informatice romanesti.