Enterprise Content Management

Soluții de tip Enterprise Content Management

Pentru corelarea eficienta a necesităților afacerii cu capacitățile IT si furnizarea acestora in condiții de costuri minime, va putem oferi soluții la cheie pentru Managementul Documentelor si Optimizarea Proceselor de Afaceri (BPO - Business Process Optimization), care pot fi adaptate la necesitatile specifice, in schimbare, ale organizatiei dvs.
Parteneriatele cu producatori ca EMC, IBM si Oracle, ne pun la dispozitie instrumentele necesare proiectarii de solutii de Gestiune a Documentelor & Fluxurilor de lucru (Document Management & Workflow) ce pot fi integrate cu usurinta cu alte solutii complementare de arhivare si imagistica.
Solutiile de Gestiune a documentelor & Fluxurilor de Lucru permit reducerea timpului si complexitatii operatiilor de stocare, organizare si localizare a informatiilor si ofera posibilitatea obtinerii de avantaj competitiv din cunostintele cumulate ale organizatiei, asigurand in acelasi timp securitatea si integritatea informatiilor. Solutiile eficiente pe care vi le oferim asociaza instrumentele de gestiune a documentelor cu cele de „authoring” al continutului si de productivitate, ceea ce elimina efortul suplimentar al utilizatorilor de a invata noi moduri de lucru. Rezultatul consta in cresterea agilitatii afacerii si obtinerea unei forte de lucru mai productive care gestioneaza in siguranta informatiile si furnizeaza continut in context.
Gestiunea Documentelor elimina ineficienta datorata considerarii documentelor ca pe niste „colectii de informatii”, frecvent intalnita in multe organizatii internationale. Ea ajuta la controlul cunostintelor inmagazinate in documente, permitandu-le utilizatorilor sa preia, organizeze, localizeze informatiile si sa le puna la dispozitia tuturor intr-un mediu de lucru sigur, integrat si intuitiv. Continutul provenit din documente, e-mail, formulare, grafica, dar si preluat din discutii, desene tehnice, hartii scanate si inregistrari electronice este consolidat intr-o baza de cunostinte unica a organizatiei in scopul identificarii si accesarii sale cu usurinta.
Departamentul ECM din cadrul S&T Romania ofera urmatoarele servicii clientilor:
  • Analiza proceselor de business pentru implementarea fluxurilor interne de management al documentelor
  • Optimizarea proceselor de business
  • Implementarea solutiilor de tip ECM si BPM in cadrul organizatiilor mici, medii si mari
  • Asigurarea suportului pre si post golive
Echipa de experti din cadrul S&T Romania detine competente avansate pe urmatoarele tehnologii ECM/BPM de renume mondial:
• EMC Captiva
• EMC Documentum
• IBM FileNet
• IBM BPM