Enterprise Resource Planning

Sistemele ERP au devenit astazi obligatorii pentru companiile care doresc sa isi mentina si imbunatateasca pozitia dobandita in piata.
Sistemul trebuie sa ofere informatii detaliate pornind de la reflectarea activitatii de ansamblu a companiei pana la performantele la nivel de departament, cu detaliere pe activitati specifice.

Un pachet standard poate constitui o solutie pentru companiile mici si mijlocii, insa clientii nostri – companii mari sau corporatii multinationale – solicita sisteme ajustate propriilor necesitati, capabile sa achizitioneze si administreze informatie din retele de amploare dezvoltate in medii eterogene.

S&T Romania va ofera solutii croite pe necesitatile dumneavoastra, proiectate pe platforme solide, cum sunt SAP si Oracle. Veti beneficia rapid de implementari flexibile, cu nivel de risc scazut si cu rezultate imediate si predictibile.

1. Oracle

2. SAP

Oracle E-Business Suite

Oracle E-Business Suite reprezinta o solutie software de tip ERP din seria aplicatiilor economice, multi-modulara, care integreaza toate procesele economice ale intreprinderii cu scopul optimizarii si cresterii eficientei acesteia. O astfel solutie contribuie decisiv la gestiunea afacerii, ajuta in structurarea deciziilor de management prin furnizarea de rapoarte cu un grad foarte ridicat de acuratete, timp de raspuns extrem de mic si mod de organizare relational a datelor.
S&T Romania are experiența necesară pentru a vă ajuta să beneficiați de funcțonalitățile versiunii R12 a Oracle E-Business Suite, având finalizate mai multe proiecte de implementare sau migrare la această versiune (portarea solutiei standard si adaptarea la noua versiune, dar si portarea solutiilor custom existente in versiunea 11).
S&T Romania are experiența necesară pentru a vă ajuta să beneficiați de funcțonalitățile versiunii R12 a Oracle E-Business Suite, având finalizate mai multe proiecte de implementare sau migrare la această versiune (portarea solutiei standard si adaptarea la noua versiune, dar si portarea solutiilor custom existente in versiunea 11).

S&T Romania este partener Oracle E-Business Suite si echipa de specialisti S&T va sta la dispozitie cu detalii despre solutiile si tehnologiile disponibile.

Solutii personalizate, adaptate legislatiei din Romania

- Realizarea unui sitem integrat care sa acopere intregul flux de business procure-to-pay, conform legislatiei in vigoare
- Integrarea modulelor de stocuri si mijloace fixe in cadrul fluxului procure-to-pay pentru o solutie completa
- Realizarea bugetului de venituri si cheltuieli, urmarirea permanenta a gradului de realizare, analize Buget vs. Actual
- Gestiunea documentelor emise in regim de TVA la incasare, conform reglementarilor in vigoare
- Interfatarea sistemului Oracle cu alte sisteme informatice (ex: core banking)
- Extinderea solutiei implementare prin dezvoltarea de aplicatii custom (utilizand tehnologii Oracle):

 • Dezvoltarea de aplicatii web-based pentru desktop si mobile utilizand SQL si PL/SQL;
 • Dezvoltarea de aplicatii web-based complet integrate cu Oracle E-Business Suite;
 • Dezvoltarea de forme noi in cadrul Oracle E-Business Suite care sa raspunda cerintelor clientului
 • Solutie custom de deconturi (complet interfata cu aplicatia Oracle – lista angajati, verificare bugetara)
 • Gestiunea foilor de parcurs aferente parcului auto
 • Scanare de documente si dezvoltare de aplicatii custum pentru gestiunea electronica a acestora

S&T are competente Oracle si proiecte importante pe piata din România

- Echipa de consultanti certificati ce acopera majoritatea modulelor din cadrul Oracle E-Business Suite
- Arhitecti de solutie
- 14 ani de experienta în proiecte de implementare si suport Oracle E-Business Suite
 • Implementare suita financiar-contabilitate (Oracle Payables, Oracle Receivables, General Ledger, Cash Management, eTax)
 • Implementare suita Procurement (Purchasing, Sourcing, Procurement Contracts, iProcurement, iSupplier)
 • Implementare suita Supply Chain Management (Inventory, Mobile Supply Chain Applications, Warehouse Management)
 • Imlementare Human Resources si Oracle Payroll
 • Implementare solutii de gestiune a mijloacelor fixe (Fixed Assets)
- Echipa de dezvoltatori specialisti ce pot realiza solutii custom de dificultate mare (solutii raportare, customizari, interfatare diverse sisteme)
- Implementari Oracle Hyperion si Oracle Business Intelligence
- Project management - metodologii: Oracle Project Management Method (PJM), PMI, PRINCE2 etc
- S&T Romania a realizat implementari de succes ale Oracle E-Business Suite, pentru clienti din diferite domenii, dintre care amintim: CNTEE Transelectrica SA, ButanGas, Metrorex SA, CFR Calatori, CFR SA, IGPR.

S&T Romania, liderul integratorilor independenti de sisteme ERP
- Capacitate de planificare a activitatilor în perioade optime pentru proiect (ex. GO-Live)
- Intervenţia asupra tuturor fazelor unui proiect, atât în partea de configurare a proiectului, cât şi în cea de implementare şi de suport post-implementare
- Migrarea datelor necesare initializatii sistemelor. Proceduri automate pentru import de date
- Capabilităţi de integrare ce au fost puse în valoare prin implementări locale ale soluţiilor din suita Oracle Business Analytics.
- Consultanta de Business, managementul schimbarilor în cadrul proiectelor
- Solutii customizate pentru fiecare client în parte, in functie de necesitatile de business;
- Capacitate dovedita de a livra proiecte complexe în timpul si bugetul stabilit
- Parteneriate pe termen lung cu clientii nostrii
- Suport tehnic, servicii de garantie si training pentru toate solutiile livrateSoluţii SAP adaptate cerinţelor de afaceri

S&T Romania oferă companiilor mici şi mijlocii, soluţii SAP adaptate cerinţelor de afaceri.

S&T România oferă clienţilor săi sisteme ERP complete având la baza tehnologia SAP. Pachetul propus de S&T conţine:
 • licenţele SAP
 • serviciile de implementare asociate
 • infrastructura hardware necesară
 • acces la surse de finanţare pentru desfăşurarea proiectelor.

Experienţă specifică pentru diverse sectoare de activitate
Strategia adoptată de S&T Romania prevede abordări distincte pentru furnizarea de soluţii destinate companiilor mari şi respectiv pentru cele din categoria IMM, având la bază cunoştinţele acumulate ca urmare a numeroaselor implementări din diferite industrii.

Pentru o comanie cu aspiraţii de dezvoltare, o soluţie ERP trebuie să înglobeze tehnologii avansate, dublate de cele mai bune practici din industrie. În acelaşi timp, proiectul trebuie să fie ieftin si implementat rapid.

Experienţa dobândită în urma implementării sistemelor Enterprise Resource Planning arată că analiza de detaliu a factorilor interni şi externi ce influenţează evoluţia companiei este critică pentru transformarea unui asemenea sistem într-un instrument eficient aflat la îndemâna managerilor. De aceea, consultanţii S&T, folosind cele mai bune practici acumulate pe parcursul a mai bine de 15 ani de activitate, ajută companiile să identifice aceşti factori şi să beneficieze de soluţii proiectate pe necesităţile fiecăreia, proiectate pe platforme solide.


S&T deține certificari pe cele mai importante categorii de soluții SAP:
- Soluții ERP: SAP Business All-in-One
- Soluții de analiză și raportare (Analytics): Business Intelligence (BI), Business Planning and Consolidation on Netweaver, Business Object, Lumira etc;
- HANA: SAP Business Suite powered by SAP HANA, S/4 HANA;
- Centru de suport certificat SAP - P.C.O.E.


S&T deține autorizări de soluții:
 • Database & Technology Sell Authorization
 • SAP HANA Sell Authorization
 • SAP Business Intelligence Sell Authorization
 • SAP Mobile Platform Sell Authorization
 • SAP Business All-in-One Sell Authorization
S&T adreseaza companiile din sectorul Enterprise, companii mari din sectorul Energetic, Oil& Gas, Sectorul Public cu solutii inovative SAP care deschid si consolideaza drumul organizatiilor in lumea digitala.

Solutia S4Hana ofera beneficiarilor simplitate in utilizare, interfata moderna si prietenoasa, flexibilitate si siguranta. Aplicatiile specifice de industrie pe platforma Hana aduc valoare de business beneficiarilor si determina dezvoltarea, extinderea si profitabilitatea acestora.

De când activează pe piața autohtonă de SAP, S&T a construit o echipă de profesioniști, avand un nucleu de peste 30 de consultanți seniori SAP certificați, cu o vastă experiență în implementări SAP cu competențe în management de proiect, analiză de sistem, arhitectură de sistem precum si programatori.

Anul acesta S&T Romania a primit cel mai important premiu “SAP® MEE Partner Excellence Award 2015” la categoria “SAP Business Suite powered by SAP HANA”

Premiul evidenţiază performanţa excepţională a S&T Romania şi angajamentul faţă de parteneriatul său cu SAP şi mai presus de toate, satisfacția clienţilor săi.