Ce ofera S&T ...

     Ca grup internațional și jucător major în industria IT austriacă, S&T oferă sarcini interesante și variate într-o gamă largă de domenii relevante. Abordarea celor mai noi tehnologii, contactul direct cu producătorii și furnizorii de tehnologie, punerea în aplicare a proiectelor inovatoare și cooperarea cu tot felul de clienți diferiți sunt doar câțiva dintre factorii care conduc echipa S&T cu deviza „We love IT”.

     Indiferent dacă sunteți dezvoltator, tehnician sau membru al consiliului de administrație: Comunicarea deschisă în termeni de prenume, prezentarea propriilor sugestii și idei, precum și o atmosferă de lucru modernă și prietenoasă asigură o cooperare perfectă, chiar dacă proiectele și afacerile zilnice sunt uneori destul de provocatoare. . Există o mulțime de evenimente ale companiei care vă asigură că există și multă distracție.

     În plus, S&T oferă modele moderne de timp de lucru, cu program de lucru flexibil și opțiunea de a lucra de acasă. Pentru a vă ajuta să vă dezvoltați abilitățile, puteți profita de oportunități de formare ulterioară în cadrul grupului S&T, precum și de un program de formare și dezvoltare adaptat nevoilor dvs.

Values and guidelines

      The S&T corporate culture is characterized by flat hierarchies, a pleasant working atmosphere with you culture up to the board, team spirit and the opportunity to contribute directly to the company's success with a high degree of personal responsibility. Employees are the basis for the success of the company and try to orient themselves towards colleagues, customers and partners on the following company values:

values


Beneficii

beneficii